04.6
19:59

Τριστίν: «Να παλέψουμε για το Πρωτάθλημα»

AEK1924.gr team
Τριστίν: «Να παλέψουμε για το Πρωτάθλημα»

Τις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια της ΑΕΚ πραγματοποίησε η 25χρονη κεντρική.

Στην ΑΕΚ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η πανύψηλη (2.01 μ.) Τριστίν Σάβατζ, όπως ανακοίνωσε επισήμως η Ερασιτεχνική.

Η Αμερικανίδα κεντρική μίλησε για αυτό το… άλμα στην καριέρα της, καθότι πρώτη φορά θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, ενώ τόνισε πως στόχος είναι η «μάχη» για το Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η δήλωση της Τριστίν:

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και ευγνώμων για την ευκαιρία να έρθω στην ΑΕΚ και να ξεκινήσω αυτό το νέο κεφάλαιο στην Αθήνα. Η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη χώρα και ανυπομονώ να τη γνωρίσω καλύτερα. Θέλω να γνωρίσω τις συμπαίκτριές μου, να αγκαλιάσω την κουλτούρα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον σύλλογο.

Ο στόχος μου είναι να εξελιχθώ ως παίκτρια και ως συμπαίκτρια, και να βοηθήσω την ΑΕΚ να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να φέρω ενέργεια, σταθερότητα και πάθος στο γήπεδο και φυσικά να παλέψουμε για το πρωτάθλημα! Πάμε να κάνουμε αυτή τη σεζόν αξέχαστη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement