Ο Φράνκο Μασταντουόνο θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στην Αργεντινή. Ο ποδοσφαιριστής της Ρίβερ Πλέιτ αποτελεί τον παίκτη – στόχο κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα εκτός από τις Σίτι, Ρεάλ Ίντερ και Μίλαν, τελευταία έχει μπει στην υπόθεση και η Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Μασταντουόνο είναι 17 ετών (γεν. 2007) και θα ενηλικιωθεί στις 14 Αυγούστου. Ο αριστεροπόδαρος Αργεντινός του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το 2006 αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και είναι αριστεροπόδαρος.
Ο διεθνής που έχει βγει από τις ακαδημίες της Ρίβερ, έχει παίξει φέτος σε 19 ματς και σκόραρε 7 φορές.
Στο ρεπορτάζ του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έγραψε στο Χ ότι μεταξύ Παρί – Ρίβερ γίνονται μόνο συζητήσεις και δεν υπάρχει καμία συμφωνία.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση
Πηγή: sport24.gr