22.5
18:41

Γλυκά Νερά: Προφυλακίστηκε ο 17χρονος για τον ξυλοδαρμό του 48χρονου – Υποστήριξε ότι το θύμα τον έβρισε χυδαία

AEK1924.gr team
Γλυκά Νερά: Προφυλακίστηκε ο 17χρονος για τον ξυλοδαρμό του 48χρονου – Υποστήριξε ότι το θύμα τον έβρισε χυδαία

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του, ο 17χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του 49χρονου στα Γλυκά Νερά

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος κατηγορούμενος στην απολογία του για τον ξυλοδαρμό στα Γλυκά Νερά υποστήριξε ότι έδωσε μόνο μια γροθιά, με γυμνό χέρι, και ότι το θύμα εξύβρισε χυδαία αυτόν και τον πατέρα του, λίγα λεπτά νωρίτερα.

Από την πλευρά του, ο 48χρονος που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού σε κρίσιμη κατάσταση καθώς έχει αιμάτωμα στο κεφάλι, φαίνεται να κυκλοφορούσε μεθυσμένος και να ενοχλούσε ανήλικους.

Μάλιστα, εξετάζεται η μαρτυρία της οικογένειας του δράστη πως την προηγούμενη ημέρα το θύμα είχε ενοχλήσει την αδερφή του 17χρονου.

Ο ανήλικος ισχυρίστηκε ότι πριν περίπου δύο ημέρες ο 48χρονος όχι μόνο είχε επιτεθεί λεκτικά στην αδερφή, αλλά κρατούσε και μαχαίρι.

Πηγή: newsit.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement