14.5
10:38

ESPN: «Η ΑΕΚ φέτος ζητά 8 εκατ. για Πινέδα – Πέρυσι ήθελε 16»

AEK1924.gr team
ESPN: «Η ΑΕΚ φέτος ζητά 8 εκατ. για Πινέδα – Πέρυσι ήθελε 16»
Advertisement

Αποκαλυπτικός δημοσίευμα από το διεθνές Μέσο για τις απαιτήσεις της Ένωσης για τον Μεξικάνο άσο της ομάδας.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων – για ακόμα ένα καλοκαίρι – θα είναι ο Ορμπελίν Πινέδα, όπως όλα δείχνουν.

Ο Μεξικανός διεθνής άσος της ΑΕΚ βρίσκεται διαρκώς στο στόχαστρο ομάδων της πατρίδας του, με την Ένωση να έχει απορρίψει υψηλές προτάσεις για τον ίδιο, κατά το παρελθόν.

Η φυγή του Ματίας Αλμέιδα από τον κιτρινόμαυρο πάγκο ξεκίνησε μία νέα διαδικασία μεταγραφολογίας για τον Πινέδα, με το διεθνές Μέσο «ESPN» να ασχολείται επί του θέματος και να αποκαλύπτει.

«Η ΑΕΚ φέτος θα πέσει από τα 16 εκατ. ευρώ στα 8, καθιστώντας τον Πινέδα πιο ελκυστικό για κάθε ενδιαφερόμενο σύλλογο», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα που τονίζει πως το συμβόλαιο του Ορμπελίν με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027.

Αναφέρει παράλληλα πως «πριν από έξι μήνες, ο Ορμπελίν ήταν πολύ κοντά στο να πάει στην Τσίβας, αλλά η ΑΕΚ, τελικά, αρνήθηκε να τον αφήσει να φύγει. Τώρα, μπαίνοντας στο Apertura του 2025, θα μπορούσε να βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο για την ερυθρόλευκη ομάδα».

Μένει να φανεί εάν… τραβήξει αρκετά (ξανά) η μεταγραφολογία για τον Πινέσα το προσεχές καλοκαίρι ή η ΑΕΚ πάρει μία απόφαση και το τοπίο ξεκαθαρίσει άμεσα, προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->