10.5
14:28

Κ19: Νίκη της ΑΕΚ κόντρα στην Καλλιθέα

AEK1924.gr team
Κ19: Νίκη της ΑΕΚ κόντρα στην Καλλιθέα
Advertisement

Η ΑΕΚ Κ19 επικράτησε με 3-1 της αντίστοιχης ομάδας της Καλλιθέας στα Σπάτα.

Νίκη με 3-1 η Κ19 της ΑΕΚ επί της Καλλιθέας στα Σπάτα.

Παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18′ με πέναλτι του Ορμενάι, κόντρα στη ροή του αγώνα, η ΑΕΚ αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε στο 24′ με τον Γκάζι μετά από συνεργασία Μούτσα-Διαμαντόπουλου και εξαιρετική ασίστ του τελευταίου στον σκόρερ.

Το τελικό 3-1 είχε διαμορφωθεί πριν το ημίχρονο, αφού στο στο 38′ η ΑΕΚ έφτασε σε δεύτερο γκολ με τον Διαμαντόπουλο, μετά από ωραία συνεργασία του Κολιμάτση-Γκάζι και ασίστ του τελευταίου, και στο 42′ σκόραρε για τρίτη φορά με αυτογκόλ του Σέχου μετά από προσπάθεια του Γκάζι.

ΑΕΚ (Σοφιάν Σερφά): Μακρής, Ψυρόπουλος, Σελλάς, Χριστακόπουλος, Ελέζι, Γκάζι (68′ Σούφκα) Πρέκας, Κολιμάτσης (61′ Π. Παπαζήσης) Ανδρικόπουλος, Μούτσα (85′ Αλβάρες) Διαμαντόπουλος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->