10.5
11:11

Πρώτα το ματς στην Τούμπα, από Δευτέρα οι εξελίξεις

Κώστας Κοσικίδης
Πρώτα το ματς στην Τούμπα, από Δευτέρα οι εξελίξεις
Advertisement

Οι Κιτρινόμαυροι επιβάλλεται να τα παίξουν όλα για όλα στην Τούμπα, για να κάνουν έστω μια νίκη στο φινάλε των playoffs, τερματίζοντας έστω στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Μετά την ήττα και από τον Παναθηναϊκό, κορυφώθηκαν ακόμα περισσότερο οι συζητήσεις και τα ρεπορτάζ για την «επόμενη μέρα» της ΑΕΚ, δείχνοντας πως έχει ολοκληρωθεί η σεζόν και δεν απομένει κανένα ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Μια εντύπωση που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται να έχουν όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, το οποίο, ωστόσο, είναι μια λανθασμένη εντύπωση.

Η σεζόν για την ΑΕΚ, όσο καταστροφική κι αν έγινε, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Απομένει ένα σημαντικό ματς στην Τούμπα και χρέος όλων είναι να το δουν με την ίδια σοβαρότητα, διεκδικώντας τη – μοναδική – νίκη, έστω και στο φινάλε των playoffs, για να τερματίσει η Ένωση στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Μια θέση που, εφόσον ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, θα την οδηγήσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, κερδίζοντας δύο εβδομάδες δουλειάς για την επόμενη σεζόν.

Οι όποιες εξελίξεις στο στρατόπεδο της ΑΕΚ θα τρέξουν άμεσα από τη Δευτέρα και έπειτα, αλλά τώρα προέχει το ματς στην Τούμπα, για να πάρουν οι Κιτρινόμαυροι τη νίκη και να κλείσουν τη σεζόν, τερματίζοντας το αρνητικό σερί ηττών και βελτιώνοντας λίγο την επόμενη σεζόν τους, δίνοντας λίγο παραπάνω χρόνο αλλά και ένα… «κανονάκι» για τα προκριματικά, για να αποφύγουν ζημιές όπως με τη Νόα.

Η καταστροφική πορεία της ΑΕΚ στα playoffs, που μετέτρεψε συνολικά τη σεζόν της σε αποτυχημένη, δεν μπορεί να δώσει την πολυτέλεια στους Κιτρινόμαυρους να πετάξουν «λευκή πετσέτα» την τελευταία αγωνιστική. Καθώς μπορεί η κριτική και το… ανάθεμα να πέφτουν κυρίως στον Ματίας Αλμέιδα, αλλά και οι ίδιοι σε καμία περίπτωση δεν είναι άμυροι ευθυνών.

Γι’ αυτό, επιβάλλεται να δείξουν την ίδια σοβαρότητα στην αυριανή αναμέτρηση και να διεκδικήσουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, κλείνοντας έτσι με θετικό τρόπο την καταστροφική σεζόν, για την οποία ευθύνονται ΟΛΟΙ – φυσικά και οι ποδοσφαιριστές, που, με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι περισσότεροι έχουν… κρυφτεί πίσω από τις ευθύνες και την κριτική που δέχεται – δικαιολογημένα – ο Ματίας Αλμέιδα.

Και από Δευτέρα… έχει ο Θεός.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->