30.5
05:52

Αλλαγές στη Νέα Σμύρνη

AEK1924.gr team
Αλλαγές στη Νέα Σμύρνη

Το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ χάθηκε για την ΑΕΚ και στο ματς που απομένει στη Νέα Σμύρνη ήρθε η στιγμή για αλλαγές, έστω και ας είναι η ύστατη.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές της Ένωσης που δεν έχουν δύναμη ούτε να μιλήσουν από την κούραση, καθώς έχουν δώσει πολλά και συνεχόμενα ματς χωρίς να έχουν πάρει ανάσα. Πλέον, με δεδομένο ότι το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ χάθηκε, ήρθε η στιγμή να μείνουν στον πάγκο και να πάρουν ευκαιρίες αυτοί που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά.

Φυσικά και στόχος είναι η νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να επιτευχθεί με παίκτες που προέρχονται από τον πάγκο. Ήρθε η στιγμή οι Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Κολοβέτσιος και κάποιοι ακόμα να παρακολουθήσουν πιο χαλαρά ένα ματς, χωρίς να χρειάζεται να φτάσουν μετά το τέλος του ματς με τα χίλια ζόρια στα αποδυτήρια.

Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς ήρθε η στιγμή να παίξουν οι παίκτες που έχουν λιγότερα λεπτά συμμετοχής, όχι για να κριθούν, αλλά γιατί δεν υπάρχει λόγος να μην συμβεί αυτό.

Ο Νίκος Παναγιωτάρας έχει μπροστά του μόλις 24 ώρες και πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του για έναν αγώνα χωρίς ιδιαίτερη σημασία.

Σήμερα θα βγει η αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο και καλό θα ήταν να δούμε μέσα ονόματα ποδοσφαιριστών όπως ο Σβάρνας, ο Βασιλαντωνόπουλος και πολλοί ακόμα που περιμένουν πώς και πώς τη δική τους ευκαιρία.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement