08.5
17:28

Μπαρτσελόνα: Νέα επίθεση στον Μαρτσίνιακ – “Πήγε στον πάγκο και απειλούσε”

AEK1924.gr team
Μπαρτσελόνα: Νέα επίθεση στον Μαρτσίνιακ – “Πήγε στον πάγκο και απειλούσε”

Nέα επίθεση δέχθηκε ο διαιτητής του αγώνα Ίντερ – Μπαρτσελόνα με τον προεδρικό σύμβουλο της ομάδας, Ένρικ Μάσιπ, να κατηγορεί τον ρέφερι πως ήταν απειλητικός από την αρχή του αγώνα.

Ο τελικός του UEFA Champions League κλείδωσε το βράδυ της Τετάρτης (7/5), με την Παρί Σεν Ζερμέν να παίρνει την πρόκριση επί της Άρσεναλ. Το ίδιο συνέβη και το βράδυ της Τρίτης (6/5), όταν έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς η Ίντερ άφησε εκτός διοργάνωσης την Μπαρτσελόνα.

Βέβαια, η πλευρά του ισπανικού συλλόγου ήταν έξαλλη με τον ρέφερι του παιχνιδιού, Σιμόν Μαρτσίνιακ. Ο Πολωνός δέχθηκε σφοδρή κριτική από τους ανθρώπους της ομάδας και τελευταίος στη σειρά ήταν ο προεδρικός σύμβουλος της ομάδας, Ένρικ Μάσιπ. Ο ίδιος τόνισε σε δηλώσεις του πως ο άρχοντας του αγώνα ήταν απειλητικός και απότομος προς τον πάγκο των μπλαουγκράνα.

“Μόλις στο τρίτο λεπτό, μετά από ένα σκληρό τάκλιν στον Γιαμάλ, ο διαιτητής πήγε στον πάγκο με απότομο ύφος. Ο ίδιος είπε στον Φλικ να κάνει στην άκρη και άρχισε να απειλεί. Πρέπει να ήταν ο Αραούχο αυτός που δέχθηκε την απειλή”, είπε μεταξύ άλλων το στέλεχος της Μπαρτσελόνα.

Θυμίζουμε πως ο ίδιος την Τετάρτη (7/5) απάντησε στην κριτική που δέχθηκε, λέγοντας πως: “Τα σχόλιά τους είναι γελοία. Τι μπορώ να πω για τέτοια ανόητα σχόλια; Δεν αδίκησα κανέναν” 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement