07.5
23:50

Λαπόρτα: «Η Μπαρτσελόνα δεν προκρίθηκε στο Μιλάνο λόγω της διαιτησίας»

AEK1924.gr team
Λαπόρτα: «Η Μπαρτσελόνα δεν προκρίθηκε στο Μιλάνο λόγω της διαιτησίας»
Advertisement

Σειρά του Τζοάν Λαπόρτα να σχολιάσει τις διαιτητικές αποφάσεις του αγώνα απέναντι στην Ίντερ, με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα να ρίχνει το ανάθεμα στη διαιτησία

Τέλος δεν έχουν τα πυρά της Μπαρτσελόνα εις βάρος του ρέφερι, Σιμόν Μαρτσίνιακ, και των διαiτητικών του αποφάσεων στον αγώνα απέναντι στην Ίντερ.

Συνέχεια στο κύμα κριτικής από τους Καταλανούς έδωσε αυτή τη φορά ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα, Τζοάν Λαπόρτα, ο οποίος πήρε τη σκυτάλη από τον Χάνσι Φλικ και τους παίκτες του, αποδίδοντας τον αποκλεισμό από το Champions League στις διαιτητικές αποφάσεις.

«Χθες δεν ήταν γραφτό να προκριθούμε. παλέψαμε για να βρεθούμε στον τελικό του Μονάχου, αλλά δεν τα καταφέραμε. Επί της ουσίας δεν είμαστε στον τελικό εξαιτίας διαιτητικών αποφάσεων που ήταν εναντίον μας. Αλλά αυτό πρέπει να μας κάνει πιο δυνατούς για να έχουμε τη νοοτροπία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Έχουμε ομάδα για το παρόν και το μέλλον και είμαστε σίγουρος ότι αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, τα όνειρά μας θα γίνουν πραγματικότητα. Την επόμενη χρονιά θα επιστρέψουμε και θα διεκδικήσουμε το Champions League» τόνισε χαρακτηριστικά για τον ημιτελικό απέναντι στην Ίντερ.

Από την πλευρά του ο Πολωνός ρέφερι χαρακτήρισε γελοία τα σχόλια των Καταλανών, επιμένοντας πως δεν αδίκησε κανέναν κατά το μεγάλο ραντεβού στο Μιλάνο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->