
Ένα ιταλικό δημοσίευμα ανέφερε γι’ ακόμα μια φορά ότι ο Έλληνας μπακ θα φοράει απ’ το καλοκαίρι την φανέλα της ΑΕΚ, αλλά ωστόσο ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση.
Την επιβεβαίωση ότι ο Γιώργος Κυριακόπουλος απ’ το καλοκαίρι θα συνεχίσει την καριέρα του, στην ΑΕΚ, έδωσε ένα ιταλικό δημοσίευμα.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Συγκεκριμένα, το Tuttomercatoweb ανέφερε χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα του, ότι η ΑΕΚ, «η οποία θα συμμετέχει την επόμενη σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενδιαφέρεται έντονα να τον κάνει δικό της.
Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από την ΑΕΚ, αλλά η πρόθεση είναι να επαναπατρίσει τον παίκτη που παίζει στην Ιταλία για έξι χρόνια, από τότε που η Σασουόλο τον απέκτησε από τον Αστέρα Τρίπολης».
Θυμίζουμε, ότι ο Έλληνας μπακ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα, αλλά ωστόσο ο υποβιβασμός της στη Serie B, πιθανότατα να διευκολύνει τα πράγματα και ν’ ανοίξει το δρόμο του επαναπατρισμού.
Ωστόσο, η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή και η Ένωση δεν έχει προχωρήσει σε πρόταση προς την Μόντσα, απλά παρατηρεί και εξετάζει τα δεδομένα, αλλά και τις εξελίξεις στην Ιταλία.