01.5
21:45

Σαράνια: «Θα παίξει τουλάχιστον ακόμη μία σεζόν ο Λεμπρόν»

AEK1924.gr team
Σαράνια: «Θα παίξει τουλάχιστον ακόμη μία σεζόν ο Λεμπρόν»
Advertisement

Σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια ο Λεμπρόν Τζέιμς αναμένεται να αγωνιστεί για τουλάχιστον ακόμη μία σεζόν στο ΝΒΑ.

Μετά τον αποκλεισμό των Λος Άντζελες Λέικερς από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς δημιουργήθηκαν πολλά ερωτηματικά για το μέλλον του Λεμπρόν Τζέιμς. Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για το αν θα αποσυρθεί δεν έδωσε κάποια ξεκάθαρη απάντηση, αλλά αυτό έκανε ο Σαμς Σαράνια.

Ο δημοσιογράφος του «ESPN» τόνισε πως δεν υπάρχει κάποιο σημάδι που να δείχνει πως ο «Βασιλιάς» έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι. Όπως αναφέρει, κανείς δεν περιμένει ότι ο Λεμπρόν θα αποφασίσει να αποσυρθεί. Αντιθέτως, όλα δείχνουν πως και του χρόνου θα βρίσκεται στα παρκέ. Η επόμενη σεζόν θα είναι η 23η του στο ΝΒΑ και θα πρόκειται για ρεκόρ. Ακόμη, το All-Star Game θα γίνει στο Λος Άντζελες, και ο θρύλος των Λέικερς θα ήθελε να αγωνιστεί εκεί ως παίκτης των Λέικερς.

Μάλιστα, ο Σαράνια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ούτε η επόμενη να μην είναι η τελευταία χρονιά του Λεμπρόν λόγω του γιου του. Ο Μπράις Τζέιμς θα μπορεί να γίνει draft το 2026 και έτσι ίσως ο «Βασιλιάς» θα ήθελε να παίξει και με τους δύο του γιους στο παρκέ.

Πάντως, σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο ο Λεμπρόν Τζέιμς αναμένεται να αγωνιστεί και του χρόνου, και δύσκολα δεν θα φορέσει ξανά τα χρυσά και μωβ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->