28.4
11:40

Χάντμπολ: Θέλει να ρίξει αυλαία με νίκη

AEK1924.gr team
Χάντμπολ: Θέλει να ρίξει αυλαία με νίκη

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Δράμα (17:30 / AEK1924.gr) και θέλει τη νίκη, για την 22η εξ’ αναβολής αγωνιστική και να ρίξει αυλαία στην κανονική διάρκεια της Handball Premier.

Δυο ημέρες μετά την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, οι Μάγκες αντιμετωπίζουν την Δράμα, εκτός έδρας για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Handball Premier.

Η Ένωση θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της, στην κανονική διάρκεια με νίκη επί της Δράμας, αλλά εκτός απ’ τον αντίπαλο θα χρειαστεί να χειριστεί και την κούραση του.

Ο Φρεντερίκ Μπουζόν το γνωρίζει καλά και θα προχωρήσει σε αλλαγές, δίνοντας ανάσες σε κάποιους παίκτες του, αλλά και ευκαιρίες σε κάποιους άλλους.

Το θετικό είναι, ότι το ματς είναι βαθμολογικά αδιάφορο, καθώς τόσο η ΑΕΚ, όσο και η Δράμα, έχουν εξασφαλίσει την 1η θέση και 4η αντίστοιχα και είναι δεδομένο ότι θα βρεθούν αντιμέτωπες και στα ημιτελικά των playoffs του πρωταθλήματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement