“Φωτιές” άναψε με τη δήλωσή του λίγες ημέρες πριν τον τελικό του Champions League ο Γκάρεθ Μπέιλ! Διαβάστε τι είπε ο Ουαλός και “τρέλανε” τους οπαδούς της Ατλέτικο.
Το Σάββατο (28/5) Ρεάλ και Ατλέτικο αναμετρώνται στο Μιλάνο στον μεγάλο τελικό του Champions League. Πριν τη σέντρα του παιχνιδιού όμως ο Γκάρεθ Μπέιλ αποφάσισε να… ανάψει φωτιές με δήλωσή του.
Ο 26χρονος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του ραδιοφώνου “COPE”, ποιον αντίπαλό του θα επέλεγε να ερχόταν στην ομάδα του. Προς έκπληξή του όμως ο Ουαλός απάντησε: “Για μένα, κανένας παίκτης της Ατλέτικο δεν θα μπορούσε να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης!”.
Η απάντησή του αυτή τρέλανε τους οπαδούς των “ροχιμπλάνκος” και ξεκίνησε μια μεγάλη κουβέντα στα social media. Από τη στιγμή μάλιστα που στην Ατλέτικο αγωνίζονται παίκτες όπως ο Γκριεζμάν, που φέτος πέτυχε 32 γκολ σε 53 ματς, ή ο Όμπλακ που δέχθηκε τα λιγότερα τέρματα στην Primera Division.
Πηγή:contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement