Όλο και πιο κοντά στο πρωτάθλημα της Κύπρου βρίσκεται η Πάφος. Ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων άλλωστε άνοιξε τη διαφορά στο +7 από τον δεύτερο Άρη Λεμεσού που ηττήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ με… πιστολιά του Ελ Αραμπί. Η νίκη της Πάφου με 2-0 επί του Απόλλωνα Λεμεσού χάρη σε δυο γκολ του Κορέια εντός τεσσάρων λεπτών έβαλε πίεση στον Άρη που τελικά… λύγισε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.
Αν και προηγήθηκε στο σκορ με τον Στρούκσι στο 36΄, ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να ισοφαρίσει αρχικά στο 73΄με τον Λαΐφη και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 89΄με τον Ελ Αραμπί για το τελικό 2-1 που εκτόξευσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Πάφο στους επτά βαθμούς, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε των play-offs.
Από την πλευρά του ο ΑΠΟΕΛ ψαλίδισε τη διαφορά στους έξι βαθμούς από την τέταρτη Ομόνοια, η οποία με τη σειρά της περιορίστηκε στο 1-1 επί της ΑΕΚ Λάρνακας που διατήρησε τη μεταξύ τους διαφορά στο +4 και μαζί τον τίτλο του φαβορί της προνομιούχου τρίτης θέσης που χαρίζει ευρωπαϊκή έξοδο.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement