Ο Ρούμπεν Αμορίμ πήρε έμπνευση από τη μυθική ανατροπή στον τελικό του 1999.
Εκστασιασμένος ο Ρούμπεν Αμορίμ για την αντίδραση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που βρέθηκε πίσω με δύο γκολ στην παράταση αλλά κατάφερε να αποκλείσει τη Λιόν και να προκριθεί στα ημιτελικά του Europa League. Μάλιστα τόνισε πως η ιστορική ανατροπή της ομάδας στον τελικό του Champions League του 1999 απέναντι στην Μπάγερν ήταν μια πηγή έμπνευσης για την ομάδα του.
«Η ομάδα ήταν κουρασμένη, το ένιωθες κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά το 4-2 με έναν παίκτη παραπάνω, σκέφτεσαι ότι τελείωσε. Αλλά εδώ, ποτέ δεν τελειώνει. Όλα είναι πιθανά. Μετά το πέναλτι του Μπρούνο, ένιωσες ότι το παιχνίδι μπορούσε να αλλάξει. Βάλαμε τον Μαγκουάιρ μπροστά γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να σκοράρει με το κεφάλι. Ο Μεϊνού ήταν εξαιρετικός σε μικρούς χώρους κι έχει την ικανότητα να πετυχαίνει τέτοια γκολ», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής.
«Είναι δύσκολο να πω αν είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω λάβει μέρος αλλά ίσως είναι. Εδώ ακόμη και ο ήχος των δύο τελευταίων γκολ ήταν καταπληκτικός, αυτό είναι κάτι που μπορούμε να κρατήσουμε για το μέλλον», πρόσθεσε και κατέληξε: «Παρακολουθούσα ξανά τα όσα έγιναν στον τελικό του 1999 για να πάρω έμπνευση για τέτοιες στιγμές. Ήταν μια υπέροχη βραδιά».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement