
Σε κανονικούς ρυθμούς προπονείται εδώ και καιρό ο Ζουκουλίνι, ο οποίος σιγά σιγά αποχαιρετά τον φόβο του τραυματισμούς του και μπαίνει περισσότερο στις φάσεις.
Ο Ζουκουλίνι ήταν ο άτυχος της ΑΕΚ, καθώς ενώ ξεκίνησε πολύ καλά τραυματίστηκε και κατάφερε να αγωνιστεί σε ελάχιστα ματς με τη φανέλα της Ένωσης.
Παρόλα αυτά βρίσκεται στην Αθήνα, έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και σιγά σιγά ξεπερνάει τον φόβο του, μπαίνοντας δυνατά στις φάσεις στις προπονήσεις.
Σίγουρα είναι δύσκολο το να προλάβει να αγωνιστεί κανονικά μέχρι το τέλος των πλέι οφ, κυρίως καθώς τα ματς είναι πολύ δυνατά και δύσκολα, ωστόσο εάν η ΑΕΚ καταφέρει να κλειδώσει την πρώτη θέση δεν θα είναι καθόλου περίεργο να τον δούμε να παίρνει χρόνο συμμετοχής, για ψυχολογικούς λόγους.
Άπαντες βρίσκονται στο πλευρό του και το βοηθούν, ενώ και ο ίδιος ζει έντονα τις στιγμές με την ομάδα, καθώς βρέθηκε και στον τελικό Κυπέλλου και στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και στον γύρο του θριάμβου στο ματς με τον Πανιώνιο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement