07.4
15:57

Μπουζόν: «Κάποιοι ετοιμάστηκαν για πόλεμο, εμείς για αγώνες»

AEK1924.gr team
Μπουζόν: «Κάποιοι ετοιμάστηκαν για πόλεμο, εμείς για αγώνες»
Advertisement

Ο Γάλλος προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για την μεγάλη πρόκριση επί της Παρτίζαν, αφήνοντας αιχμές για την διοργανώτρια αρχή της διοργάνωσης.

Καυστικός στις δηλώσεις του ο Φρεντερίκ Μπουζόν, μιλώντας για την απαράδεκτη διεξαγωγή του αγώνα μεσημέρι Δευτέρας.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα την ώρα που… άλλοι προετοιμάζονταν για πόλεμο, με την πρόκριση στο τέλος να βάφεται κιτρινόμαυρη.

Όλα τα φώτα πέφτουν πλέον στην «μάχη» για το Κύπελλο Ελλάδος που θα διεξαχθεί το προσεχές διήμερο (11-12 Απριλίου), στο οποίο ο Μπουζόν θέλει να δει 8-10.000 θεατές της Ένωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουζόν:

«Mερικές φορές δεν παίζεις πολύ καλά αλλά δεν πειράζει! Σε μια πολύ σημαντική εβδομάδα! Βρήκαμε τα ψυχικά εφόδια για να προκριθούμε! Δεν ήταν πολύ όμορφα αλλά τελικά τίποτα δεν ήταν καλό σε αυτό τον προημιτελικό. Σε απολύτως απίστευτες συνθήκες εντός και εκτός γηπέδου! Η ΑΕΚ είναι στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου Ελλάδας και του Κυπέλλου Ευρώπης!

Ας προετοιμαστούμε όλοι μαζί για ένα Σαββατοκύριακο όπου θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι!

Οι φίλοι μας μας θα μας ωθήσουν να πετύχουμε έναν από τους στόχους μας! Το Κύπελλο Ελλάδας μπροστά σε 8-10.000 θεατές!

Γιατί ένας αγώνας είναι στις 12 μ.μ. στη Βουλγαρία… Δευτέρα! Κάτω από το χιόνι! Είναι απλά απίστευτο!  Κάποιοι ετοιμάζονται για πόλεμο, εμείς θα συνεχίσουμε να ετοιμάζουμε αγώνες! Γιατί είναι απλώς ένα παιχνίδι, με πολλά που διακυβεύονται, αλλά ένα παιχνίδι! Σήμερα ξεχάσαμε να διασκεδάσουμε εκτός από το τέλος».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->