Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες για τον αυριανό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, την ετοιμότητα του Πέτρου Μάνταλου και τα σχέδια του Στέλιου Μανωλά.
Goal
«Έτοιμος ο Μάνταλος» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Ανέβασε ρυθμό, μπήκε στο διπλό και φώναξε «παρών» για τον τελικό. Ο Μανωλάς πήρε 22 παίκτες στην αποστολή. Δίλημμα για τον «άσσο».
Sportday
«Τέλος τα ψέμματα» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Οι δύο μονομάχοι του τελικού βάζουν τις πινελιές πριν μπουν στο ΟΑΚΑ.
Κλειδώσει το «4-2-3-1» από τον Μανωλά. Ποιες είναι οι εναλλακτικές σε περίπτωση… έκπληξης. Έπαιξε και στο δίτερμα ο Μάνταλος.
Livesport
«Η κούπα θέλει…. σχέδιο» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Η ενδεκάδα της ΑΕΚ που έδειξε ο Μανωλάς, το planb και το… τρικ που σκέφτεται για τον τελικό. Το ντόμινο για προπονητή.
Ώρα των σπορ
«Αρχηγός για κούπα» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Έπαιξε στο δίτερμα και έδειξε πανέτοιμος ο Πέτρος Μάνταλος, που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Προβάδισμα το 4-3-3 στο μυαλό του Στέλιου, με Βάργκας – Αραβίδη στα άκρα και τον Τζεμπούρ στην κορυφή. Οι έντεκα που έχουν τον πρώτο λόγο για την αυριανή μάχη.
Σε θέση ισχύος η ΑΕΚ, μετά το χθεσινό 1-1 μεταξύ ΠΑΟ και ΠΑΟΚ. Στο -2 η Ένωση αλλά με ματς λιγότερο. Σε ανοιχτή γραμμή με Ντούσκο ο Τόνι.
Με Έρικ για την 3η θέση. «Όχι» από Αγγελόπουλο – Ζντόβτς στο αίτημα του Αμερικανού να φύγει, αφού δεν είναι ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement