Σαν… πυροτέχνημα «έσκασε» το δημοσίευμα στην πλατφόρμα «X» του Ιταλού δημοσιογράφου, Ματέο Αντρεάνι, σχετικά με τον ΡαϊΚουάν Γκρέι.
Παρουσίασε τον Αμερικανό άσο της AEK Betsson BC κοντά στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (Διαβάστε ΕΔΩ), ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αγγίζει την πραγματικότητα, λίγες ώρες πριν το κρίσιμο ματς με την Ντερτόνα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΕΚ1924, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έχουν τίποτα στα χέρια τους από ενδιαφερόμενη ομάδα για τον Γκρέι, με το δημοσίευμα πως πλησιάζει στην ομάδα του Ισραήλ, να μην μπορεί να σταθεί.
Ο άσος της Βασίλισσας ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον ώμο και χθες (17/03) δεν παρακολούθησε το πρόγραμμα προπόνησης, δίνοντας «μάχη» να μπορέσει να βρεθεί διαθέσιμος στην κρίσιμη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Ντερντόνα για το BCL.
Επομένως, οτιδήποτε αφορά φυγή παίκτη από το κιτρινόμαυρο ρόστερ – την δεδομένη στιγμή – δεν μπορεί να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement