Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, βρέθηκε σε εκδήλωση φίλων της ομάδας και μέσα απ’ την ομιλία του, επισήμανε ότι βρίσκεται η Ένωση σε χέρια που την αγαπούν, ενώ επισήμανε ότι είναι μονομάχοι και δεν καταλαβαίνουν από αντιπαλότητα.
Στο εστιατόριο του γηπέδου της ΑΕΚ, «Βυζαντινό», πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση φίλων της ομάδας, με τον Μάριο Ηλιόπουλο, να είναι προσκεκλημένος και να δίνει το παρών.
Μάλιστα, ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, κατά την ομιλία του, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι η Ένωση βρίσκεται σε χέρια που την αγαπούν και επισήμανε ότι όλοι στην ομάδα δεν καταλαβαίνουν από αντιπαλότητα και ότι είναι μονομάχοι.
Τέλος, μίλησε και για την ομάδα που δίνει τη μάχη για τον τίτλο, επισημαίνοντας ότι θα παλέψουν όλοι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριος Ηλιόπουλος:
«Η ΑΕΚ είναι σε χέρια που την αγαπούν. Δεν καταλαβαίνουμε από αντιπαλότητα, είμαστε μονομάχοι. Θα είμαστε μέχρι τέλους. Θα έχουμε και εμείς και εσείς υπομονή και επιμονή. Δεν δίνουμε υπόσχεση για κάτι που είναι σε εξέλιξη. Η μόνη υπόσχεση που δίνουμε είναι ότι θα είμαστε πρωταγωνιστές. Είμαστε κοντά στη πηγή και θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement