10.2
17:38

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Βαγιαννίδης, εκτός για δύο εβδομάδες

AEK1924.gr team
Παναθηναϊκός: Θλάση ο Βαγιαννίδης, εκτός για δύο εβδομάδες

Χάνει τα δύο ματς με τη Βίκινγκουρ ο διεθνής δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βαγιαννίδης, αλλά και τον αγώνα στη Λαμία

Χωρίς τον Γιώργο Βαγιαννίδη θα δώσει τα δύο παιχνίδια με τη Βίκινγκουρ ο Παναθηναϊκός.

Ο διεθνής δεξιός μπακ, που δεν πατούσε καθόλου καλά χθες (09/02) στο «Κλ. Βικελίδης», ένιωθε σφίξιμο στο πόδι στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου και έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Ρουί Βιτόρια, με τον Γιάννη Κώτσιρα να παίρνει τη θέση του.

Σήμερα (10/2), λοιπόν, υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στο δικέφαλο μηριαίο μυ και θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα παιχνίδια με τους Ισλανδούς για τα playoffs του Conference, αλλά και το ματς με τη Λαμία την άλλη Κυριακή.

Να σημειωθεί πως για την αναμέτρηση αυτής της Κυριακής, με τον Βόλο, στο ΟΑΚΑ, ο Βαγιαννίδης, όπως και ο Ιωαννίδης, έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την τιμωρία τους λόγω καρτών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement