Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται το στρατόπεδο του ανδρικού τμήματος ποδοσφαίρου σάλας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, έχοντας να αντιμετωπίσει σήμερα τον Παναθηναϊκό.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Άγγελος Εμμανουηλίδης παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας, τονίζοντας πως παρά τις απουσίες και το μεγάλο διάστημα αποχής, η ΑΕΚ θα πετύχει τον σκοπό της.
Αναλυτικά η δήλωση του Εμμανουηλίδη:
«Πάντα στις μεγάλες διακοπές, λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, η ομάδα μας χάνει τον ρυθμό της, καθώς αρκετοί παίκτες απουσιάζουν. Με το που γυρίζουν, οφείλουμε να συγκεντρωνόμαστε πολύ γρήγορα στον στόχο μας. Είχαμε λίγες μέρες να δουλέψουμε όλοι μαζί και έχουμε και κάποιους τραυματισμούς να αντιμετωπίσουμε. Θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε καθ’ όλα έτοιμοι για το δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό και θα πάρουμε την πολύτιμη νίκη».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement