31.1
23:59

Η Αλ Ιτιχάντ έκανε χρήση της οψιόν αγοράς και αγόρασε τον Μιτάι – 4 με 4,3 εκ. το deal

AEK1924.gr team
Η Αλ Ιτιχάντ έκανε χρήση της οψιόν αγοράς και αγόρασε τον Μιτάι – 4 με 4,3 εκ. το deal

Κάτοικος Σαουδικής Αραβίας θα παραμείνει ο Μάριος Μιτάι καθώς όπως έγινε γνωστό η Αλ Ιτιχάντ έκανε χρήση της οψιόν αγοράς

Συγκεκριμένα οι Σαουδάραβες έδωσαν περίπου 4 με 4,3 εκατ. ευρώ και προχώρησαν στην αγορά του διεθνή Αλβανού μπακ ο οποίος θυμίζουμε αναδείχτηκε μέσα από τα τμήματα υποδομών της ΑΕΚ και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα.

Η Ένωση είχε πουλήσει τον Αύγουστο του 2022 τον Μιτάι στην Λοκομοτίβ Μόσχας με πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ, με τους Μοσχοβίτες με τη σειρά τους να τον παραχωρούν δυο χρόνια μετά ως δανεικό στην Αλ Ιτιχάντ (οι Σαουδάραβες είχαν δώσει σε πρώτη φάση 1,2 εκ.). Ο Μιτάι είχε εξαιρετικές εμφανίσεις στη Σαουδική Αραβία και ουσιαστικά η Αλ Ιτιχάντ ολοκλήρωσε την αγορά του με ένα ποσό 4 με 4,3 εκ. Ευρώ.

Η ΑΕΚ θυμίζουμε, όταν είχε πουλήσει τον Μάριο Μιτάι στην Λοκομοτίβ Μόσχας είχε διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->