
Στην Αταλάντα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντανιέλ Μαλντίνι. Η ομάδα του Μπέργκαμο ήρθε σε συμφωνία με την Μόντσα για την αγορά του 23χρονου μεσοεπιθετικού έναντι 11 εκατ. ευρώ. Περίπου τα μισά χρήματα θα μπουν στα ταμεία της Μίλαν, που έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης.
Ο Ιταλός άσος είναι γιος του Πάολο και εγγονός του Τσέζαρε Μαλντίνι, αμφότερων θρύλων της Μίλαν. Ο Ντανιέλ Μαλντίνι, που φέτος έχει 21 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες των «ροσονέρι».Έχει ήδη πραγματοποιήσει δύο εμφανίσεις και με την εθνική Ιταλίας.
⚫️🔵🤝🏻 Daniel Maldini, set to join Atalanta from Monza on deal worth over €11m package as transfer fee.
Agreement in place also with Maldini as medical will follow, he’s always been the top target. pic.twitter.com/0N9iezmyqn
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 31, 2025
Πηγή: sport-fm.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement