
Μέχρι και ο τηλεκριτικός διαιτησίας του MEGA, Ηλίας Σπάθας, είδε πέναλτι στη φάση του Ντομαγκόι Βίντα με τον Ντραγκόφσκι, λέγοντας ότι ήταν… λαβή στην ελληνορωμαϊκή πάλη.
Η ΑΕΚ από χθες φωνάζει σωστά για το πέναλτι πάνω στον Ντομαγκόι Βίντα, απ’ τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Ντραγκόφσκι.
Ο Πολωνός γκολκίπερ έχασε την μπάλα απ’ τα χέρια του και τράβηξε τον Βίντα και τον πέταξε κάτω, για να μην μπορέσει να σκοράρει και να προσπαθήσει ο ίδιος να πιάσει να πιάσει εκ’ νέου την μπάλα.
Ο διαιτητής Έσκας και ο VAR Χάγκεν, έκλεισαν τα μάτια και δεν υπέδειξαν τίποτα, αλλά το κόρνερ, που έγινε στη συνέχεια της φάσης.
Το αξιοσημείωτο είναι, ότι μέχρι και ο… τηλεκριτικός διαιτησίας του MEGA, Ηλίας Σπάθας, σχολίασε την εν’ λόγω φάση και είδε καθαρό πέναλτι πάνω στον Βίντα, λέγοντας μάλιστα ότι ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, έκανε μια λαβή… ελληνορωμαϊκής πάλης.
Δείτε το βίντεο με το σχόλιο του Ηλία Σπάθα:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement