18.1
14:17

Η ομιλία του Ηλιόπουλου στο Patisia Club (VIDEO)

AEK1924.gr team
Η ομιλία του Ηλιόπουλου στο Patisia Club (VIDEO)
Advertisement

Ολόκληρη η ομιλία του Μάριου Ηλιόπουλου στην εκδήλωση των φίλων της ΑΕΚ στα Πατήσια.

Το παρών στην κοπή της πίτας των φίλων της ΑΕΚ στα Πατήσια έδωσε ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πήρε το λόγο και αποσαφήνισε όλα όσα είπε και στους εκπροσώπους του Τύπου την περασμένη Πέμπτη! Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην πιθανότητα απόκτησης αριστερού μπακ από την ΑΕΚ, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις ανοχτές υποθέσεις των Ελίασον και Πινέδα, σχολιάζοντας τις με… φαρμακερές ατάκες!

Η τοποθέτηση του Μάριου Ηλιόπουλου για τα μεταγραφικά:

«Έχει κολλήσει το μυαλό σας. Έχετε υποχρέωση να καταλαβαίνετε τι λέω. Γιατί αν δεν καταλαβαίνετε τι λέω, θα σταματήσω να μιλάω. Θα τους αφήσω να νομίζουν… Αφού δεν καταλαβαίνουν τι λέω θα σταματήσω να μιλάω. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Θα ξαναπώ τι είπα: Είπα, οι αρμόδιοι που συζητούν για τους παίκτες – γιατί εγώ πατάω τα κουμπιά, αλλά δεν εισηγούμαι για παίκτες – είπαν ότι η στιγμή που περνάμε ΤΩΡΑ η ομάδα δεν έχει ανάγκη για αριστερό μπακ. Άλλο δεν έχει ανάγκη και άλλο δεν παίρνουμε. Γιατί εξήγησα και είπα, όπως πήραμε τον Μαρσιάλ και όχι ότι πρέπει να βρούμε μπακ τύπου Μαρσιάλ. Είπα πως όπως δεν ήταν στο πρόγραμμα ο Μαρσιάλ και τελευταία στιγμή μας ήρθε και τον πήραμε Εάν βρεθεί κάποιος αξιόλογος αριστερός μπακ και όχι μόνο… Μπορεί να είναι κι άλλες θέσεις παίκτες, που τον αξιολογήσουμε ότι πρέπει να τον πάρουμε για το καλό της ομάδας, που ίσως δεν καταφέρουμε να τον πάρουμε στο μέλλον, αυτός ο παίκτης θα παρθεί. Αλλοίμονο, σε κάποιους ανεγκέφαλους που λένε ότι δεν έχουμε λεφτά να ξοδέψουμε για αριστερό μπακ. Χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι.

Κρατάω με τα δόντια τον Ελίασον. Θα μπορούσα να τον είχα δώσει πολύ εύκολα. γιατί φέρνω αντίσταση καθώς πρέπει να πουληθεί στα χρήματα που αξίζει. Τα κοσμήματά μας θα τα δώσουμε μόνο αν δώσουν αυτά που αξίζουν. Δεν τα δώσανε; Καταλαβαίνετε τι θα πάρουν.

Το πρώτο 10ήμερο που ήρθα στην ΑΕΚ μας ήρθε τεράστια πρόταση για τον Γκαρσία. Την απέρριψα σε 30 δευτερόλεπτα.

Πινέδα, μας έχουν αφήσει… έγκυους τους τελευταίους μήνες να αφήσουμε τον Πινέδα. Δεν θα δώσουν τα χρήματα για τον Πινέδα; Δεν θα πωληθεί ο Πινέδα. Είναι ντροπή να λένε ότι δεν ξοδεύω χρήματα για αριστερό μπακ και κρατάω τρεις παικταράδες που κάνουν 40 εκατομμύρια. Είναι ντροπή! Δεν το λένε οι δημοσιογράφοι μόνο.

Εσείς είστε η καρδιά της ΑΕΚ. Άρα ο καθένας από εσάς μιλάει με κόσμο, άρα δεν επιτρέπεται να λέγονται τέτοια πράγματα. Αν λέμε τέτοια κλάφτα Χαράλαμπε».

Eπιπλέον και ιδιαίτερα σημαντική ήταν η αναφορά στην τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών 2 αγωνιστικών που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ από τη ΔΕΑΒ,  με τον Μάριο Ηλιόπουλο να κάνει λόγο για προκοβάτσια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->