02.1
10:50

Επιστροφή στα Σπάτα με το βλέμμα στον Βόλο

AEK1924.gr team
Επιστροφή στα Σπάτα με το βλέμμα στον Βόλο
Advertisement

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις και στρέφουν τη προσοχή στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς απέναντι στον Βόλο

Οι Κιτρινόμαυροι επιστρέφουν σήμερα στα Σπάτα μετά το ρεπό της πρωτοχρονιάς με τον Ματίας Αλμέιδα να καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι της Κυριακής στον Βόλο απέναντι στην τοπική ομάδα.

Η προπόνηση, είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 το απόγευμα και ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να φανερώσει τις πρώτες του σκέψεις αναφορικά με την ενδεκάδα. Για τον ίδιο τον προπονητή της ΑΕΚ, είναι σημαντικό, όποιος και να αγωνιστεί, το γκρουπ να φανερώσει την Κυριακή την καλή εικόνα που είχε όλο το προηγούμενο διάστημα και να υπάρχει η ίδια αποφασιστικότητα, η ίδια ένταση και η ίδια πίστη.

Η πικρή γεύση που άφησε το 2024 μετά την ισοπαλία στην OPAP Arena με τον Λεβαδειακό, άπαντες στην Ένωση θέλουν να την αφήσουν πίσω προκειμένου την Κυριακή το βράδυ να επιστρέφουν στην Αθήνα με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Πελάδο ωστόσο αυτή τη φορά θα έχει στη διάθεση του και τους Γκαρσία και Κάλενς οι οποίοι επέστρεψαν τις προηγούμενες μέρες σε αγωνιστικό ρυθμό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->