
Ο αθλητής της Ένωσης παραμένει απλήρωτος και επέλεξε να μην ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη για την αυριανή αναμέτρηση με την Χανθ
Σύμφωνα με πληροφορίες του AEK1924.gr ο Διονύσης Γεωργιάδης έχει λάβει μόλις 2-3 μισθούς στη διάρκεια της φετινής σεζόν και όπως ήταν λογικό ο ίδιος είχε ορίσει τη σημερινή μέρα ως deadline για να του αποπληρωθεί έστω ένα μέρος από τα χρωστούμενα.
Η συνάντηση με τη διοίκηση δεν απέφερε καρπούς καθώς η ίδια αδυνατεί να του καταβάλει τα χρήματα που του οφείλονται και έτσι ο αθλητής της ΑΕΚ επέλεξε να μην ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Θεσσαλονίκη.
Τις επόμενες μέρες ο ίδιος αναμένεται να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της ομάδας, και όχι με τη διοίκηση, προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού τι θα γίνει με το μέλλον του στην ομάδα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO