14.12
20:41

Κουζμίνσκας: «Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα – Με ένεση ή χωρίς να βοηθάω την ομάδα»

AEK1924.gr team
Κουζμίνσκας: «Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα – Με ένεση ή χωρίς να βοηθάω την ομάδα»
Advertisement

Ο MVP της ΑΕΚ Betsson έπαιξε σαν λιοντάρι για άλλο ένα παιχνίδι κάνοντας ενέσεις για τους πόνους ώστε να βοηθήσει την ομάδα

Ο «Κούζμι» δείχνει το πόσο επαγγελματίας είναι για άλλη μία φορά τα τελευταία δύο χρόνια, αφού προκειμένου να αγωνιστεί, προτίμησε να παίξει με ενέσεις για τους πόνους που ένιωθε και τελικά να είναι για μία ακόμη φορά ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου.

Μιλώντας μετά το ματς τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι συνηθισμένο να έχω πόνους. Από τη στιγμή που μπορώ να παίξω, να βοηθήσω την ομάδα δεν παίζει ρόλο η ένεση ή όχι. Είμαι χαρούμενος. Είμαι επίσης χαρούμενος γιατί σήμερα βγήκαμε μπροστά ως ομάδα. Τελευταία χάσαμε πολλά παιχνίδι στην 4η περίοδο και επιτέλους καταφέραμε να κερδίσουμε. Νομίζω ότι είναι καλή νίκη και για την ψυχολογία της ομάδας».

Σε ερώτηση για το πότε η ΑΕΚ θα αποκτήσει χημεία, πότε θα γίνει πιο ανταγωνιστική είπε: «Δεν το ξέρω. Αν υπήρχαν εύκολες απαντήσεις στο μπάσκετ θα κερδίζαμε σε κάθε παιχνίδι. Ειλικρινά δεν έχω απάντηση. Ελπίζω ότι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει. Γενικότερα ξεκινήσαμε πολύ καλά τη σεζόν αλλά είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Όταν το λύσουμε αυτό η ομάδα θα πάει καλά».  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->