Φιλικό αγώνα με την ομάδα των εργαζομένων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας έδωσαν σήμερα το απόγευμα οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ στο γήπεδο «Γ. Παυλάκης» στη Χαλκηδόνα. Ο σκοπός ήταν ιερός και αφορούσε τη συγκέντρωση ειδών διατροφής και πρώτης ανάγκης για τις κοινωνικές δομές του Δήμου.
Από πλευράς ΑΕΚ συμμετείχαν σπουδαία ονόματα του παρελθόντος (Ατματσίδης, Νικολάου, Καραφέσκος, Γεωργαμλής, Μανωλάς, Μπατίστα, Σταματής, Κ. Νικολαϊδης, Κώττης, Κοπιτσής, Ρούσεφ, Γεωργιάδης, Κεφαλίδης, Κυριακίδης, Στυλιανόπουλος, Β. Μάκος, Γ. Νεστορίδης,, Πεσιρίδης κ.α.).
Στην εκδήλωση ήταν παρών και απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Τομπούλογλου. Το αποτέλεσμα, για την ιστορία, ήταν 5-1 υπέρ της ΑΕΚ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement