H AEK αντιμετωπίζει αύριο (8/12, 17:00) τον ΟΦΗ στην Κρήτη για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στην Cosmote TV τόνισε την κρισιμότητα της αναμέτρησης η οποία έρχεται σε συνέχεια της αντίδρασης που έδειξε η ομάδα με τις νίκες επί του Άρη.
Παράλληλα υπογράμμισε το πόσο σημαντική ήταν η πρόκριση στο Κύπελλο για το γκρουπ των παικτών μιας και δεδομένα όλοι θα χρειαστούν στα πολύ δύσκολα ματς που έρχονται.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Μας είχατε πει ότι η ομάδα σας αντιδρά στις δύσκολες στιγμές. Ήταν ένας καλός πρώτος τρόπος αντίδρασης τα δύο παιχνίδια απέναντι στον Άρη, έπειτα από την ήττα από τον Ολυμπιακό;
Αντιλαμβάνεστε ως διπλό το όφελος από την πρόκριση στο Κύπελλο, υπό την έννοια ότι και παραμένετε μέσα σε έναν βασικό στόχο, αλλά και προσθέτετε δύο ακόμη παιχνίδια, προκειμένου να διαχειριστείτε τον χρόνο συμμετοχής των παικτών;
Αύριο η ΑΕΚ θα αγωνιστεί σε μια έδρα, όπου ηττήθηκε πέρυσι. Πως αντιλαμβάνεστε το παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή;«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Σε αυτό το γήπεδο κάναμε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μας. Αναφέρομαι στο περσινό παιχνίδι, γιατί πρόπερσι είχαμε κάνει καλό ματς. Μας πήγε καλά, μας πήγε και άσχημα. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο, ο οποίος είναι δυνατός στην έδρα του, αλλά θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας».
Ποια στοιχεία θέλετε να δείτε από τους παίκτες σας;
«Να συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτό που προσπαθούμε. Αυτό που κάνουμε στην προπόνηση, αυτό που δουλεύουμε. Και να δούμε την ίδια όρεξη που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement