Την απόφαση για το Grexit περιμένει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να καλέσει τον Ουρουγουανό σε ραντεβού σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Εν αναμονή της απόφασης για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου βρίσκονται άπαντες, γεγονός που επηρεάζει και την ΑΕΚ. Οι Κιτρινόμαυροι προγραμμάτιζαν άμεσα συνάντηση με τον Πογέτ για την ανανέωση του, ωστόσο οι εξελίξεις τους πρόλαβαν και έτσι, υπάρχει στάση αναμονής μέχρι να ξεκαθαρίσει ο τοπίο.
Η κρίσιμη συνάντηση αναμένεται μετά την απόφαση για το Grexit και πρι από τα πλέι οφ, με τη Livesport και τον Βασίλη Βεργή να τονίζουν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και θα συνεχιστεί κανονικά η συνεργασία.
«Τα ίδια έλεγαν και για τον Τζανετόπουλου και έμεινε. Θα το τελειώσει ο Μελισσανίδης μέσα σε πέντε λεπτά», ανέφερε στην εφημερίδα άνθρωπος που γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement