Νίκη θέλει η ΑΕΚ κόντρα στην Ηλιούπολη σήμερα (01/12, 14:00) με στόχο να βάλει φρένο στο αρνητικό σερί και να πάρει ψυχολογία.
Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 2 η ΑΕΚ Β’ φιλοξενείται στην Ηλιούπολη από την τοπική ομάδα.
Αναμέτρηση που έχει χαρακτήρα… must-win για την Ένωση, κυρίως για να ανακάμψει ψυχολογικά και έπειτα βαθμολογικά.
Ο Γενναίος Καραχάλιος έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Β’ και μετά το ισόπαλο (0-0) αποτέλεσμα κόντρα στην Παναχαϊκή, θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη σε αυτό το νέο project.
Στο τελευταίο αγώνα, οι Κιτρινόμαυροι παρουσίασαν σημάδια βελτίωσης στο παιχνίδι τους, όμως αυτά πρέπει να μετουσιωθούν και σε γκολ, όπου θα φέρουν το τρίποντο της νίκης. Αυτός είναι ο -ξεκάθαρος- στόχος της Ένωσης.
Μένει να φανεί εάν θα συνεχιστεί η χρησιμοποίηση παικτών της Α’ ομάδας, με την τελευταία αναμέτρηση να βρίσκει τον Τσιλούλη στην ενδεκάδα ως αρχηγό.
Όποιος κι αν αγωνιστεί, ο στόχος νίκης δεν αλλάζει. Η ΑΕΚ Β’ θέλει να τραβήξει μια γραμμή και να συνεχίσει παρακάτω και σήμερα της δίνεται μία τέτοια ευκαιρία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement