Ο 31χρονος Δανός άσος, που εντάχθηκε ως ελεύθερος στο δυναμικό της Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2022, είναι σε συζητήσεις με τον Αγιαξ, με την ολλανδική ομάδα να είχε ζητήσει το περασμένο καλοκαίρι από τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» το δανεισμό του για ένα χρόνο.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως ήθελε να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή, καθώς το προσεχές καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του και μένει ελεύθερος και η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.
Τα ολλανδικά ΜΜΕ επιμένουν πως ο Άγιαξ θα επανέλθει για τον Ερικσεν τον Ιανουάριο, έχοντας ήδη συμφωνήσει προφορικά μαζί του.
Η εφημερίδα της Γλασκώβης «Daily Record» αναφέρει πως και η Σέλτικ επικοινώνησε μαζί του και τού πρότεινε να παίξει στη Σκωτία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement