
Παίζοντας σοβαρά ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-0 (25-20, 25-19, 25-21) των Κρητικών πετυχαίνοντας την 3η νίκη τους στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Οι Ηρακλειώτες από την άλλη γνώρισαν την 4η ήττα τους και παρέμειναν στην 8η θέση.
Στα του αγώνα οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου δεν άφησαν το περιθώριο στους αντιπάλους τους, φτάνοντας σχετικά άνετα στη νίκη, έχοντας ως μεγάλο όπλο στο σερβίς, όπου και πέτυχαν 5 άσους, ενώ δεν δέχθηκαν κανέναν.
Πρώτος σκόρερ για τους «πράσινους» ο Νιέλσεν με 19 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Πρωτοψάλτης με 14. Θετικότατος και ο Κβάλεν με 9 αλλά και 62% στην επίθεση. Συνολικά ο Παναθηναϊκός είχε 61% στην επίθεση και με τέτοιο ποσοστό δεν γινόταν να χάσει. Για τους ηττημένους ο Μιχαΐλοβιτς με 13 πόντους ήταν ο μοναδικός με διψήφιο αριθμό πόντων και φυσικά μόνος του δεν θα μπορούσε να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους.
Πηγή: gazzetta.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement