
“Φυσάνε και το γιαούρτι” στη Γερμανία, υπό το φόβο τρομοκρατικής επίθεσης, μετά τα τελευταία γεγονότα στις Βρυξέλλες και το Παρίσι κι έφτασαν να κάνουν σωματικό έλεγχο μέχρι και στον Πεπ Γκουαρδιόλα.
Ο προπονητής Μπάγερν, Πεπ Γκουαρδιόλα, βρέθηκε στην “Άλιαντζ Αρίνα” όπου αγωνίζεται η ομάδα του, προκειμένου να παρακολουθήσει από τα επίσημα το φιλικό παιχνίδι της Γερμανίας με την Ιταλία και με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στις Βρυξέλλες και το Παρίσι, τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο ήταν αυστηρότατα. Αυτός είναι και ο λόγος που το προσωπικό ασφαλείας έκανε σωματικό έλεγχο ακόμη και στον Καταλανό τεχνικό, υπό το φόβο τρομοκρατικής ενέργειας.
#Guardiola lässt sich brav abtasten. Dann gehts auf die VIP-Tribüne #DieMannschaft @DFB_Team #GERITA #FCBayern pic.twitter.com/FB7BDViXzC
— Kai Psotta (@KPsotta) 29 Μαρτίου 2016
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement