
Συνεχίζεται χωρίς απουσίες η προετοιμασία της Ένωσης για το ματς της Κυριακής (03/11, 20:30) με τον Ατρόμητο.
Μετά τη νίκη (1-0) επί του Άρη για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το επόμενο παιχνίδι Πρωταθλήματος.
Αυτό την βρίσκει στο Περιστέρι για να αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 20:30 τον Ατρόμητο, στο Δημοτικό Γήπεδο της πόλης των Δυτικών Προαστίων.
Εκεί όπου, μετά από απόφαση του Αναπληρωτή Υφυπουργού Αθλητισμού, δεν θα έχει την στήριξη των φιλάθλων της καθώς απαγορεύθηκε η μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ στο γήπεδο του Ατρομήτου.
Στα θετικά όμως συγκαταλέγεται το λευκό απουσιολόγιο του Ματίας Αλμέιδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας συμμετείχαν κανονικά στο σημερινό (01/11) πρόγραμμα, δίχως κάποιο απρόοπτο τραυματισμού.
Έτσι, ο Αργεντινός τεχνικός έχει όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους και η προετοιμασία συνεχίζεται με μοναδικό στόχο το «διπλό».
Απαγορεύθηκε η μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ στο Περιστέρι για το προσεχές ματς με τον Ατρόμητο, μετά από απόφαση του Αναπληρωτή Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση. Διαβάστε την συνέχεια, ΕΔΩ!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement