Ο Άρης φαίνεται πως έχει βάλει “φωτιά” στο ελληνικό πρωτάθλημα, μένοντας για ακόμη μία εβδομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας. Τι συμβαίνει όμως όταν έρθει η ώρα να διαχειριστεί και μια αναμέτρηση κυπέλλου; Η ώρα των “16” έφτασε και η ομάδα της Θεσσαλονίκης δίνει το πρώτο της παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ του Αλμέιδα.
Ο Άκης Μάντζιος φαίνεται πως ετοιμάζει εναλλακτική ενδεκάδα, με παίκτες που έχουν λάβει λιγότερο χρόνο συμμετοχής την φετινή σεζόν, κρατώντας όμως έναν ικανοποιητικό, σε αριθμό, κορμό, που θα διατηρήσει την ομοιογένεια των κιτρινόμαυρων.
Αναμένουμε να δούμε τον Μοντόγια να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, αντί του Μάγιο, όσον αφορά τη θέση του δεξιού μπακ. Παράλληλα, οι Φρίντεκ και Μπράμπετς αναμένεται να διατηρηθούν στην τετράδα, με τον Φαμπιάνο να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα.
Μπροστά τους μια ακόμη επιστροφή στις αρχικές επιλογές αναμένεται να είναι ο Βλάντιμιρ Νταρίντα. Με Μόντσου και Μανού να τον πλαισιώνουν.
Στην επίθεση ο Σίστο θα παραμείνει στα πιτς, με τους Ζαμόρα – Σουλεϊμάνοφ να διεκδικούν μια θέση στην αριστερή πλευρά, απέναντι από τον Ντιαντί που θα βρίσκεται στα δεξιά.




