10.4
05:50

Κολοσσός – Καμικάζι!

AEK1924.gr team
Κολοσσός – Καμικάζι!
Advertisement

Ο Τραϊανός Δέλλας και η απόφαση του να αναλάβει τη δύσκολη αποστολή της ΑΕΚ στα εναπομείναντα 2 ματς του πρωταθλήματος μονοπωλεί το ενδιαφέρον των εφημερίδωνν που ασχολούνται με το κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ.

Goal

Αποστολή αυτοκτονίας χαρακτηρίζει το ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό η εφημερίδα, το οποίο δέχτηκαν να αναλάβουν οι Δέλλας, Ζήκος, Μπορμπόκης και Κολιάδης. Με τίτλο «Κολοσσός – Καμικάζι» η εφημερίδα αναφέρεται στη θετική απάντηση που έδωσε ο Δέλλας και ανέλαβα το τιμόνι της ΑΕΚ, ενώ τονίζει ότι για να σωθεί η ομάδα χρειάζεται δύο γκολ.

SportDay

«Στο ύψος του!» γράφει η εφημερίδα για τον Τραϊανό Δέλλα, τονίζοντας ότι άπαντες αναλαμβάνουν την ομάδα αμισθί. Η επιστροφή Κέζου, αλλά και οι συνεργάτες του Ζήκος και Μπορμπόκης.

LiveSport

«Στις πλάτες του Κολοσσού» είναι ο τίτλος της εφημερίδας, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ ακουμπάει την ελπίδες της και την ιστορία της στον Δέλλα, στο πλευρό του οποίου θα πάρουν θέση οι Ζήκος, Μπορμπόκης και Κέζος. Απογοητευμένος και εξοργισμένος δηλώνει ο Λίνεν. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->