29.10
13:26

Aπέσυρε τη συμμετοχή του ο Σίνερ

AEK1924.gr team
Aπέσυρε τη συμμετοχή του ο Σίνερ

Ο Γιάνικ Σίνερ δεν θα λάβει μέρος στο τελευταίο Masters της σεζόν, που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στο Παρίσι.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο υποφέρει από ίωση και αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από τη διοργάνωση. Το ενδιαφέρον του, λοιπόν, στρέφεται στο ATP Finals, που θα γίνει 10-17 Νοεμβρίου στο Τορίνο.

Τη θέση του 22χρονου Ιταλού στο ταμπλό θα πάρει ο Γάλλος lucky loser Αρτούρ Καζό, που περνάει με μπάι στον δεύτερο γύρο και θα βρει εκεί αύριο (30/10) τον νικητή του ματς Σέλτον-Μουτέ.

Ο Σίνερ, φυσικά, ήταν επικεφαλής του ταμπλό και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα μπορούσε να τον συναντήσει στα ημιτελικά του τουρνουά.

Ο 26χρονος Έλληνας, θυμίζουμε, θα μονομαχήσει απόψε (περίπου στις 20.00) στον δεύτερο γύρο με τον Χιλιανό Αλεχάντρο Ταμπίλο, Νο.22 στον κόσμο.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement