Οι χθεσινές τρομοκρατικές επιθέσεις τις Βρυξέλλες σήμαναν συναγερμό σε όλη την Ευρώπη με συνέπεια να γίνεται αρκετή συζήτηση και για την ασφάλεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας.
Mάλιστα, πληροφορίες κάνανε λόγο για το ενδεχόμενο η UEFA να διεξάγει το Euro του ερχόμενου καλοκαιριού στα γήπεδα της Γαλλίας κεκλεισμένων των θυρών προκειμένου να διασφαλίσει με αυτόν τον τρόπο την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.
Ωστόσο, σύμφωνα με την UEFA, κάτι τέτοιο δεν βρίσκεται στα πλάνα της, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση σε ανακοίνωση που εξέδωσε:
«Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα τα μέτρα ασφαλείας θα είναι έτοιμα για ένα ασφαλές και εορταστικό Euro και επομένως δεν υπάρχει κανένα πλάνο να παιχτούν τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Παρ’ όλα αυτά, δουλεύουμε όπως και να έχει πάνω σε ενδεχόμενα σχέδια και σε πολλαπλά σενάρια γύρω από καταστάσεις κρίσης καθώς λαμβάνουμε την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων (παικτών, οπαδών) πολύ σοβαρά», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Πηγή: sdna.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement