Πλην των διεθνών, όλοι οι άλλοι αθλητές της ΑΕΚ βρίσκονται στην διάθεση του Αλμέιδα για το προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Ευχάριστα νέα από την σημερινή (09/10) προπόνηση, με τον Χαβιέ Ριμπάλτα να συστήνεται στους νέους του συνεργάτες στα Σπάτα και τους ποδοσφαιριστές ΟΛΟΥΣ διαθέσιμους.
Η παρουσία του νέου Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ συνοδεύτηκε από την καθολική συμμετοχή -πλην των διεθνών- των ποδοσφαιριστών στο σημερινό πρόγραμμα.
Ο Ματίας Αλμέιδα είδε άπαντες να συμμετέχουν και να ολοκληρώνουν δίχως προβλήματα την προπόνηση στα Σπάτα, θέτοντας εαυτό στην διάθεση του προπονητή για το προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται φυσικά και οι Μαρσιάλ, Λαμέλα και Οντουμπάτζο οι οποίοι το προηγούμενο διάστημα είχαν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς που τους καθιστούσαν ανέτοιμους προς «μάχη».
Έτσι, όλα βαίνουν καλώς στην προετοιμασία της Ένωσης για το κρίσιμο ματς της «OPAP Arena», με την ευχή όλων να μην προκύψει τίποτα έως τότε και η ΑΕΚ να πάει πάνοπλη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement