
Ξεκινά η δράση στην Basket League σήμερα (05/10, 17:00, ΑΕΚ1924, ΕΡΤ3) για την Βασίλισσα, έχοντας δύσκολη αποστολή στο «Nick Galis Hall» κόντρα στον Άρη.
Με θετικό πρόσημο ξεκίνησαν οι επίσημες υποχρέωσες της ΑΕΚ Betsson BC επικρατώντας της Μακάμπι Ραμάτ Γκαν (80-71) για την πριεμέρα του BCL.
Το ίδιο καλείται να πράξει και σήμερα απέναντι στον Άρη, στην Θεσσαλονίκη, μπαίνοντας με το δεξί στους εγχώριους αγώνες και την Basket League.
Η νίκη επί της Ισραηλινής ομάδας βοήθησε τους Κιτρινόμαυρους να αποβάλλουν το… άγχος της πρεμιέρας, να ελαφρύνουν τα πόδια τους -παρουσιάζοντας όμορφο μπάσκετ ανά διαστήματα- και δείχνοντας δυνατότητες.
Έτσι, ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν ζήτησε τίποτε διαφορετικό από από ό,τι έκαναν οι παίκτες της Βασίλισσας μεσοβδόμαδα. Ήταν πιστοί στο αγωνιστικό πλάνο, έπαιξαν με ένταση και ήταν στο φινάλε αποτελεσματική, παίρνοντας αυτό που ήθελαν από το παιχνίδι.
Αγωνιστικά ο «Σάλε» διαθέτει όλα τα… όπλα στην διάθεσή του και η αποστολή μετέβη στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα στο «Nick Galis Hall» σε συνθήκες υπεροπλίας για μία επικίνδυνη «μάχη» σε μία -παραδοσιακά- δύσκολη έδρα.
Δεν θα είναι εύκολο, όμως η ΑΕΚ πρέπει να πάρει το «διπλό» και να δείξει σταθερότητα αποδόσεων με το… καλημέρα των επίσημων υποχρεώσεων, κάτι που δεν είχε ποτέ πέρυσι.
Η ΑΕΚ να μείνει πιστή στο πλάνο της, στον στόχο της νίκης και οι παίκτες να καταθέσουν (ξανά) ψυχή & σώμα για να φύγουν νικητές.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement