_212802.jpg?w=880&f=bicubic&_gl=1*1jofz4t*_ga*MTA2NDAyNjIxNi4xNjg3NzczMjY5*_ga_ZHE9T0C6H2*MTcyNjA3MjU4Ny43NDYuMS4xNzI2MDgwNjMwLjguMC4w)
Στην οικογένεια του Ολυμπιακού επιστρέφει ο θρυλικός άσος του συλλόγου, Αλέκος Αλεξανδρής, ο οποίος και θα αναλάβει θέση στο τμήμα σκάουτινγκ της ακαδημίας των «ερυθρόλευκων».
Σε μια σπουδαία, όσο και συμβολική επιστροφή στην οικογένειά του προχωρά ο Ολυμπιακός!
Το βράδυ της Τετάρτης (11/09), η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ γνωστοποίησε πως ο θρυλικός επιθετικός του συλλόγου, Αλέκος Αλεξανδρής, θα αναλάβει θέση στο τμήμα σκάουτινγκ της ακαδημίας των Πειραιωτών.
Υπενθυμίζεται πως πριν από έναν μήνα, ο 55χρονος τεχνικός είχε αναλάβει τις τύχες της Θύελλας Χίου, από την οποία και αποχωρεί άμεσα ώστε να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών του Ολυμπιακού.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement