Τόσο ο Τζαμπάρι Πάρκερ, όσο και ο Ο. Τζ. Μάγιο μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το ματς των Μπακς με τη Θάντερ.
Το τρίτο triple-double της καριέρας του σημείωσε κόντρα στη Θάντερ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω του. Μετά την αναμέτρηση ο Greek Freak αποθεώθηκε τόσο από τους συμπαίκτες του, όσο και αντιπάλους του, όπως ο Ντουράντ.
Ο Ο. Τζμ Μάγιο σχολίασε: “Είναι απίστευτος πλέι μέικερ. Μπορεί να πάρει ριμπάουντ και να σκοράρει. Απίστευτος παίκτης”.
Από τη μεριά του ο Τζαμπάρι Πάρκερ ανέφερε: “Έχει πραγματικά αγριέψει. Μπορεί να μας βοηθήσει τόσο πολύ. Δημιούργησε πολλά προβλήματα σήμερα στους αντιπάλους και είμαι ευτυχισμένος που είναι στην ομάδα μας”.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement