Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, κατά την επίσκεψη του, στο ξενοδοχείο της ομάδας μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους εμψύχωσε δίνοντας το έναυσμα για το… restart μετά την γκέλα με τη Λαμία.
Τρεις ώρες πριν τη σέντρα του χθεσινού ματς στη Λιβαδειά, ο Μάριος Ηλιόπουλος βρέθηκε στο ξενοδοχείο της ομάδας για να στηρίξει το ποδοσφαιρικό τμήμα και να τους εμψυχώσει για το ματς με τη Λαμία.
Ο ισχυρός άντρας του Δικεφάλου, χωρίς να διαταράξει το πρόγραμμα της ομάδας, μίλησε στους ποδοσφαιριστές, καθώς μετά τη γκέλα με τη Λαμία, χρειαζόταν ένα… restart και νέο ξεκίνημα.
Φυσικά, η παρουσία του Ηλιόπουλου σ’ ένα ματς με τον Λεβαδειακό και όχι σε κάποιο ντέρμπι, ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα του ίδιου, πως είναι δίπλα στους παίκτες.
Μάλιστα και μέσα απ’ την ομιλία του εξέφρασε την στήριξη προς τους ίδιους, ενώ επισήμανε μεταξύ άλλων, ότι «σε κάθε ματς παίξτε για τη φανέλα και το έμβλημα», προσθέτοντας στη συνέχεια «αυτός ο κόσμος που βρίσκεται εδώ, πρέπει να παίρνει μεγάλες χαρές».
Στη συνέχεια αποχώρησε και παρακολούθησε τη νίκη της ομάδας του, επί του Λεβαδειακού με 3-0 απ’ τη σουίτα των φιλοξενούμενων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement