Ο αριστερός μπακ μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι δουλεύει καθημερινά για να τον εμπιστεύεται ο Ματίας Αλμέιδα, ενώ επισήμανε ότι λύθηκαν όλα μετά το πρώτο γκολ του Κοϊτά.
Μετά τη νίκη της ΑΕΚ στη Λιβαδειά, ο Σταύρος Πήλιος μίλησε για το ματς και επισήμανε ότι στα πρώτα λεπτά του αγώνα, δεν ήταν καλοί αλλά μετά το πρώτο γκολ της ομάδας, λύθηκαν όλα και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.
Επίσης, αναφέρθηκε και στην δική του παρουσία, λέγοντας ότι ο ίδιος δουλεύει καθημερινά για να τον εμπιστεύεται ο Ματίας Αλμέιδα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Σταύρος Πήλιος:
«Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ήταν λίγο περίεργα. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί, είναι η αλήθεια. Ήταν περίεργο το γήπεδο, θέλαμε να βρούμε τα πατήματά μας. Μετά το πρώτο γκολ λύθηκαν τα πόδια μας, βγήκαμε πολύ καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και η νίκη ήρθε με το 3-0. Θέλω να βοηθάω την ομάδα, δουλεύω καθημερινά ώστε να μπορώ να παίζω και να με εμπιστεύεται ο προπονητής και σιγά σιγά και εγώ δείχνω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε κάθε κατάσταση».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement