
Ένα ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του σέντερ φορ της Ράγιο Βαγιεκάνο.
Τον σέντερ φορ της Ράγιο Βαγιεκάνο, Ραούλ ντε Τόμας, φαίνεται πως έχει στην λίστα της η ΑΕΚ και ενδιαφέρεται για την περίπτωση του.
Συγκεκριμένα, ένα ισπανικό μέσο, El Chiringuito TV, έγραψε στο twitter ότι η Ένωση ενδιαφέρεται και φορτσάρει για την απόκτηση του, απ’ τον ισπανικό σύλλογο, ο οποίος ψάχνει ν’ απαλλαγεί απ’ τον υψηλό μισθό του.
Κι’ αυτό, γιατί πρόσφατα ανακοίνωσε την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες, ενώ ψάχνεται κα για την περίπτωση του Μέμφις Ντεπάι, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ομάδα τους.
Έτσι λοιπόν, έχουν στην λίστα των αποχωρήσεων τον Ραούλ ντε Τόμας, με τον οποίο έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2027, έχοντας δαπανήσει πριν δυο σεζόν 11 εκατ. ευρώ, για την απόκτηση του απ’ την Εσπανιόλ.
Μάλιστα, την συγκεκριμένη είδηση την επιβεβαιώνει και η Marca, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως η πρόταση της ΑΕΚ στη Ράγιο είναι για δανεισμό του ντε Τομάς και οψιόν αγοράς στα 4 εκατ. ευρώ, την οποία ωστόσο απέρριψαν οι Ισπανοί, που περιμένουν βελτιωμένη πρόταση απ’ τους Κιτρινόμαυρους.
Απ’ εκεί και έπειτα, ο 29χρονος Ισπανός επιθετικός έχει αναδειχθεί απ’ τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει αγωνιστεί και σε Μπενφίκα, Κόρδομπα και Βαγιαδολίδ.
Ο ντε Τόμας έχει σημειώσει 113 συμμετοχές, με 44 γκολ και 7 ασίστ με τη φανέλα της Βαγιεκάνο, ενώ με την Εσπανιόλ σε 89 συμμετοχές, είχε 45 συμμετοχές και έξι ασίστ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement