28.8
20:13

Με τον κόσμο τους σε Περιστέρι και Λαμία ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ

AEK1924.gr team
Με τον κόσμο τους σε Περιστέρι και Λαμία ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ

Με κόσμο στο πλευρό τους θα αγωνιστούν όπως όλα δείχνουν οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας ματς ,με Λαμία και Ατρόμητο.

O Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης με απόφασή του απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων σε «Αθανάσιος Διάκος» και Περιστέρι αφήνοντας ουσιαστικά «παράθυρο» για μεμονωμένη μετακίνηση του κόσμου των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ειδικότερα, κατόπιν εισηγήσεων της ΔΕΑΒ και των οικείων αστυνομικών διευθύνσεων αποφάσισε:

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 31/08/2024 και ώρα 19:30, στο Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2024- 2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 01/09/2024 και ώρα 20:30, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement