Ένα ιστορικό μέλος της ORIGINAL 21 δεν βρίσκεται πια ανάμεσα μας και ο σύνδεσμος τον αποχαιρέτησε με μια ανακοίνωση, γνωστοποιώντας και την είδηση του θανάτου του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ORIGINAL 21:
«Η μεγάλη οικογένεια της Original 21 ούτε από παρθενογέννηση υπήρξε, ούτε ένα ωραίο πρωί δημιουργήθηκε. Μια παρέα αρχικά, σιγά σιγά με αγώνες και παρουσίες παντού, γιγάντωσαν και έκαναν αυτό που είμαστε τώρα.
Ο Μιχάλης από τους Αμπελοκήπους, στα ηρωικά 80s, ήταν ένα από αυτά τα παλικάρια που έτρεξε, βοήθησε και έβαλε το δικό του λιθαράκι για να γίνει η Original 21 μεγάλη και τρανή.
Παρών παντού, είτε με 5, είτε με 17 άτομα, στα πούλμαν της φωτιάς και καθημερινή παρουσία όπου και όπως χρειάστηκε.
Δυστυχώς το περασμένο Σάββατο μας άφησε ξαφνικά. Σήμερα ευλαβικά τον αποχαιρετίσαμε στο κοιμητήριο του Π.Φαλήρου, σεμνά και όπως του άξιζε.
Καλό σου ταξίδι Μιχάλη μας…
Θα υπάρχει πάντα αυτό που σε μάγεψε και του πρόσφερες τόσα…»
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement